lauantai 31. elokuuta 2013

Prinsessat linnoissaan

A kiss may be grand but it won't pay the rental

Uusimmassa Kotolivingissä oli mukana sketch-kuvien aukeama, eli tuomosia lyijykynälä luonnosteltuja kuvia, joita saa askartelijat värittää miehleisekseen ja ylipäätänsä tehä miehleisiänsä kuvakollaaseja ym. Mieki innostuin kokkeilehmaan. Väritin kuvia tosi hennosti puuväreilä sieltä täältä, leikkasin irti ja teippasin vitriinikehykseen harmaale paperille. Kakspuoleiset karhutarrat tuo kivasti kolmiulotteisuutta työhön. Näitä vois joskus koittaa ittekki piirtää. 


Tyttö pinnasänkyihneen siirrethiin toisseen huohneesseen, niin nyt on voinu vähän yrittää "sisustaa" makkariaki. Mulla on jo pitkään tympiny sängyn väri (kuva oik.ylhäälä), joten meinasin tehä jonkulaisen sängynpääyn. Tarkotuksena oli hommata pala vaahtomuovia ja päällystää se, mutta sitä ei löytyny minun inspikselle tarpheeksi nopeaa. Laitoin sitte yhen käyttämättömänä olheen 160cm maton sängyn pääyn pääle ja taiteilin siihen Eurokankhaan tarjouksesta (-70%) ostetun verhokankhaan. Tuola tavala sain taas lisäaikaa keksiä parempi ja pitkäikäsempi ratkasu.

Tämä vanha rouva täytti eilen 9 vuotta. Luna ei vain ollu nähtävästi oikein innokas synttärikuvauksiin.

Tänhään poika pyysi, että tekisinkö mie sen kans pahvista linnan. No, tottahan mie lupasin kokkeilla. Lopulta innostuin asiasta niin, että huomena jatkethaan linnan värittämisellä ym. Aavistuksen oli muuten ressaavaa tehä tätä, ko toinen tullee linnan ovele lelujen kans: "Äiti, tämä lego-ukkeli vain ajo autola tähän oottahmaan että koska se ois valmis?" :)

1 kommentti:

  1. Sulla on loistavia ideoita :) ja ossaat luovia kun on hoppu saaha jotaki muutosta aikaseksi. Kunpa pystyisin itte sammaan kun joskus tökkii tosissaan ko ei saa "just , nyt , heti " sitä mitä haaveilee . .
    Tuo "koiravanhus" on herttanen , jos nyt voi vielä vanhukseksi sanoakaan ;) .
    Kyllä saa mielikuvitus lentää kun linna on valmis ja ukkelit muuttaa sissään :D
    Hauskoja syyspäiviä toivottelee Sari

    VastaaPoista