torstai 8. elokuuta 2013

Puntarointia

Ostin kevhäälä henkilövaa'an, huippuruman ja huippuedullisen. Makso muistaakseni pari euroa Tiimarissa. Tätä on sattunheesta syystä tullu aika vähän käytettyä.
Tänhään vihdoin iski inspis tehä siitä kivemman näkönen. Tämmöstähän vois jo kehata pittää esiläki!


Mutta kerta inspis oli, niin tein vielä toisenki version. Tekstin olen joskus nähny netissä, eli ei ole oma idea. Tämä tuunattu vaaka saa luvan punnita minua jatkossa näilä lohuttavilla sanoila.Eilen siivosin suurela tohinalla koko päivän, valehtelematta alotin aamula yheksältä ja lopetin illala samhaan aikhaan. Välissä pietin "taukoa" sen aikaa, että tein vadelmapiirakan ko olin pojale luvannu leipoa sen kans. Mattoja tampatessa tajusin kuinka karmeassa kunnossa meän matot on. Etenki meän keittiön matto oli kokenu kovia, ko kuopus on syöttötuolissa heitelly sosseet ja puurot lattialle. Tästä muistu miehleen kätevä matto-idea. Minun sisko teki ittelensä tämmösen maton joskus vuosi sitten, en tiä mistä se on alunperin vinkin saanu. Teipeilä tehty räsymatto on helppo matonkorvike ainaki tämmöselle kahen koiran ja pikkulasten taloutheen, jossa väkistenki hiekkaa, koirankarvoja ja ruoanjämiä kulkeutuu pöyän alle. Nyt voin useammin siivota näppärästi lastala (toiveajattelua?). Katothaan tulleeko oikeaa mattoa ikävä.
Lophuun vielä kuva meän vanhasta bekväm-keittiöjakkarasta, jolla on vuosia ollu tämmönen murrehenkinen kuosi. Itte tykkään tästä edehleen kovasti paljon. Hetken mielijohteesta tehyt jutut on ylheensä parhaita. :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti