torstai 22. elokuuta 2013

Riikinkukkoilua

Pakko hehkuttaa minkälaisia löytöjä olen tehny kirppiksillä viime aikoina. Ensiksi tämän päivän ostokset. Taulun koko on 56x58cm ja väri on huikea, tuomonen kirkas sinapinkeltanen. Riikinkukko on käsin kirjailtu kankhaale.

Ihastuin tähän Tositorila heti, mutta emmin silti ostoa. Hintaa oli kuitenki 16€ ja mulla oli jo kärrössä muitaki ostoksia. Päätin silti, että johonki tämän haluan kotona laittaa ja kassala oottiki sitte ilonen yllätys. Myyjä näytti A4-lappua, jota oli just menossa viehmään kyseisseen loossiin: "Kaikki -50%". Jei, maksoin siis vain 8€. :) Vuokra-asunnossa en halua seiniä pahemmin rei'ittää, joten taulu pääty tähän, missä oli naula vaphaana. 


Tytön lelut sai viikola uuen säilytyslaatikon naapurin VaarinVintiltä. Puulaatikko ainaki näyttää melko vanhalta ja on maalattu ilosen oranssiksi. Maali on halkeillu ja hilseilly hienosti ja hintaaki tällä oli vain 4€.Tämä nostalginen matkalaukku on aitoa nahkaa ja made in Italy. Tämä oli sekä sisältä, että ulkoa ihan loistokunnossa. Hinta oli Tositorila niin naurettava, että pakko oli kerätä paremphaan taltheen: 2€! Aattelin laittaa tämän vaatehuohneen ylähyllyle säilytysratkasuksi, mutta vielä en tiä mitä tässä säilytän.


Tämä löyty muutama viikko sitten Pellon Raja-kirppikseltä. Tämä on kuulema kalastajan viehelaatikko olemassa, mutta mie keksinen toisen käyttötarkotuksen. Jotaki pikkusälää tähän on kätkettävä, ehkä ompelu- tai korutarvikheita. Tuo päälimmäinen lokerikko lähtee irti ja alla on vielä lissää lokeroita. Hintaa oli muistaakseni 10-15€.Sulonen lentolaukku löyty loppukesästä Vaarin Vintiltä. Vähän tässä on ruostetta ja muutenki on semmonen elämää nähny laukku, mutta ehkä just siksi aivan kertakaikkisen vallottava. Sisälä on iso peili ja roosa sisus. Mulla tämä on ainaki toistaseksi hajuvesien säilytyspaikkana. Sivuissa on vanhat paperiset matkustuslaput, joista käy ilmi, että laukun omistaja on ainaki elokuussa 1968 risteilly Swedish American linella. Nuita lappuja ei raaski irrottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti