perjantai 1. marraskuuta 2013

Valoa pimeässä

 Facebookin Käsityöblogit-ryhmässä oli tämän viikon haasteena tehä käsin jotaki uutta, jotaki mitä ei ole koskaan ennen kokkeillu tehä. Ajattelin ensin, etten varhmaan ehi tähän haasteeseen vastaahmaan, mutta huomasinpa kuitenki kovertavan kurpitsasta lyhyn. En ole varsinaisesti halloweentyyppi, vaan enempi tykkään hiljentyä pyhäinpäivänviethoon, mutta oli tämän tekeminen kyllä mukavaa ja yllättävän helppoa! Ehkä huomena vielä testaan tehä kurpitsapiirakkaa tai jotaki mitä nuista ikinä ruukathaan tehä.


 Aamula töihin lähtiessä taas huomasin, kuinka pimeää on ja kuinka mahottoman paljon merkitystä on hyvälä heijastimella. Päätin, että tämän viikonlopun aikana koitan tehtailla lissää heijastimia niin, että niitä ois joka takin piehleen jokaselle perheenjäsenelle. Tässä kuvia edellistalven heijastimista:

Barbapapa ja Muumipapa


Herra Hakkarainen johdattaa sekalaista seurakuntaa.Sitte näytän vielä minun lemppariheijastimen, jonka tein joskus vuosia sitten. Tässä vanhanajan luistimessa nauhatki on heijastavia:


 Varmista sieki, että loistat pimeässä!


4 kommenttia:

 1. Kauniita heijastimia oot tehny. Mie olen ommellut heijastinnauhaa vaatteisiin, mutta voisin kokeilla tehdä myös kauniita heijastimia. Kiitos vinkistä. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Lisävinkkinä voin kertoa, että tiimarissa näytti olevan varastontyhjennys, joten kaikki tuotteet osta 3, maksa 2. Hamstrasin just lissää huopia.

   Poista
 2. Hienoja heijastimia! Pitäisi myös tehdä näitä... kun vain kerkiäisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nämä on siitä kivoja tehä, että yhessä illassa tullee paljon valmista.

   Poista