sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Liian lyhyt marraskuu, liian pitkä movember!

ONNEA KAIKKI ISÄT, ISIT, ISKÄT, PAPAT, UKIT, VAARIT, ISOISÄT, ÄIJIT!!!

Meilä kakkuki on tänä vuona movember-hengessä, ko tämän kodin isä kasvattaa innola viiksiään. Tuntuu, että tässä kuussa on paljon tehtävää ko on muuttoa ja pientä remppaa ja aika loppuu kesken. Mutta ko katon miestä viiksineen, huomaan toivovani, että kuukausi loppuis jo pian. Kakussa on perinteinen vaalea kakkupohja ja sisälä Kinuskikissan mansikkatäyte (http://www.kinuskikissa.fi/kukkea-ruusukakku?hakusivu=1) Muokkasin ohjetta vähän pienemmäksi, jätin ruusuveden pois ja puolitin liivatteen määrän, pohjan kostutin spritella. Tuli mehevä kakku, suosittelen!


Ensimmäisessä Kotoliving-lehessä esitelthiin tilkkutakkiprojekti "Satunnaisia sankareita", jossa ideana oli opetella tekehmään erilaisia pintoja pienten tilkkujen avula. Innostuin heti, mutta ajattelin kuinka mahotonta on malttaa oottaa syksyyn ennen ko takin kokoamisohjeet esitelhään. Erilaistren tilkkujen ohjeita tipahteli siis viikottain ja ajatuksena oli, että niitä voi tehä mukavina pikkuvälipaloina suurempien töitten välissä. Noh, tokihan mulle kävi niin, että alkuinnostuksen jälkheen meni monta kuukautta ennenko taas tartuin tilkkuihin. Tällä viikola lehessä sitten oliki jo kokoamisohjeet ja mulla on valhmiina vasta 57 tilkkua, ko niitä tarttee olla lähes sata! Tai niin no, valhmiina ja valhmiina...kaikki on päättelemättä, höyryttämättä ja ohjeessa neuvothiin vielä käyhmään jokanen tilkku virkaten ympäri. Mie toela toivon, että saan teile joskus esitellä valhmiin takin. Toistaseksi esittelen vain tämän minun epämääräsen läjän.


4 kommenttia:

 1. Hauska idea tuo kokeilutilkkutakki! Huh, miten paljon siihen tarttetaan tilkkuja. Mie tykkään sun murteesta. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Eiköhän se joskus valmistu, häätyy varhmaan lahjoa joku kaveriksi päättelytalkoisiin.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, yksinkertanen on tyylikästä. Myönnän, että harvinaista mulle jättää koristelu nuin simppeliksi, mutta kerranki maltoin!

   Poista