lauantai 26. lokakuuta 2013

Tuunausta tarrala ja teipilä

Mie olen jo pitkään ihastellu kaupoissa erilaisia sammutuspeitheen päällisiä, mutta ajatellu etten osta ko voin tuunata itte jonku miehleisen ja paljon halvemmalla. Tarkotuksena oli tehä juuttikankhaasta pussi ja ommella siihen valkea virkattu liina tai jotaki sen tyylistä. Tänhään totesin, että kerta en ole saanu kangasta hommattua, enkä liinaa virkattua on kehiteltävä jotaki muuta. Otin teipit essiin, ja tämmönen siitä tuli:
Tuossa on pohjana A4-koon muovitasku, jolle tehin helmaa kontaktimuovista. Pääle on liimattu mustaa liitutaulutarraa ja erilaisia teippejä. Halusin kirjottaa pääle, mitä suojus pittää sisälänsä (jos vaikka joku vieras meinaa joskus polttaa minun keittiön). Voi olla, että tehen sen juuttiversion myöhemmin, mutta häätyy ensin kattoa minkälaisen sisustuksen haluan tulevan kodin keittihöön (muuthoon 3 viikkoa!). Jätin muuten takapuolele tuomosen kurkistusikkunan, josta näkkee ohjeet.

Syyskuu

Liitutaulutarrala olen leikkiny viime viikkoina enemmänki. Kotikolmion Annan (http://kotikolmio.blogspot.fi/) innoittamana tehin syyskuussa keittiön seinäle kalenterin. Nyt vasta huomaan, että jäi ottamatta semmonen kuva jossa näkyis että ruudut on vasemmasta ylänurkasta numeroitu valkealla liitukynälä. Ensin kalenteri oli lähes suorakulmanen, 5 ruutua vierekkäin, mutta huomasin nopeasti että mulla oli vaikeuksia hahmottaa siitä viikonpäiviä. Niinpä siirryin 7-päivässeen viikhoon. :)


1.versio

LokakuuVitamiini- ja purkkapurkitki on saanu söpöt somisteet teipeistä. 

Nyt jatkan illanviettoa ja nautin tästä hiljasuuesta, ko mies on reissussa ja molemmat lapset nukkuu. On vain Mie ja Marabou Digestive. <3


6 kommenttia:

 1. Kiva blogi mutta valitettavasti en jää lukijaksi koska tuollainen murteella kirjoitettu teksti sattuu aivoihin :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaikkia ei tarvi miellyttää, eikä sole tämän blogin tarkotuskaan. Tämä on enempi niinkö muistilista/päiväkirjamerkintöjä ittele. Tervetuloa kattohmaan kuvia.

   Poista
 2. Täällä taas uusi lukija ilmoittautuu. Murteet on rikkaus :) .

  VastaaPoista
 3. Ihania juttuja taas sulla . Unelmakoti on siis löytynyt ?
  Mukavia hetkiä uuden kodin tuunauksiin :)
  -Sari-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! On talo löytyny, mukava päästä asethuun omhaan kothiin. Vielä ko sais taijottua tavarat täältä sinne, ko vielä ei ole inspis pakkaamisseen iskeny.

   Poista