sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Vihdoin!

No nyt se on valmis. Lähes vuen päivät kestäny Kotolivingin innoittama projekti: satunnaisia sankareita-villatakki. Tehin tilkkuja aina silloin tällöin muitten käsitöitten välissä, joten välilä taukoa tuli monta viikkoa. Nyt on viikonloppu hujahtanu melko intensiivisesti tämän kans ja vihdoin voin päivittää blogia ja esitellä tämän värikhään tilkkutakin.


Ohjetta en nouattanu kovin orjallisesti, mutta se siinä tais olla tarkotuski, että jokanen tekkee omannäkösensä version. Esimerkiksi selkä olis ohjeen mukhaan kuulunu olla 5 tilkkua leveä, mie laitoin 4 ja on siltikki reilu kooltansa. Hihoissa ois kuulunu olla 3 x 4 tilkkua, mutta mulle riitti 3 x 3, vähän jatkoin joustinneuloksena. Ehkä nuo minun tilkutkaan ei ollu ihan just 12cm x 12cm. Napeiksi valittin aiemmin tääläki esitellyt salaisen blogiystävän lahjottamat ittetehyt puunapit, hienosti sopivat!

Mulla on semmonen kutina, että tämä takki päälä minut näkkee tästä lähtien kotona hyvinki usein. Tämä oli hauska projekti, mutta on kyllä ihanaa että sain valhmiiksi. Keskeneräset työt tuppaa aina vähän ressaahmaan takaraivossa. Nyt alan selata lehtiä ja blogeja, että saisin inspiksen mitä seuraavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti