perjantai 31. tammikuuta 2014

Die Mutter und der sohn des FuchsesKerranki löysin kaupasta jotaki, josta on apua molempien, minun ja miehen harrastuksiin. Ostin paistinarua, jota voi käyttää ruoanlaitossa ja askartelussa. Mie tehin "Mutter-rannekorun" ja mielenkiinnola jään oottelheen minkälaisen lihaköntin mies laittaa uuhniin tämän narun innoittamana. Ohjeen koruun löysin Virolaisesta Käsityö-lehestä (Talvi 2013/14), oikea nimi tälle on neljän nyörin makramee, mutta mie päätin nimetä sen uuelheen kaksoismerkityksen takia (mutter=äiti).Sorruin taas kaupasta ostaan Simply Crochet-lehen (nro 14), jossa oli mm. tämän veikeän Kettu-kaulaliinan ohje. Ohje oli mukavan helppo ja aikaa virkkaamiseen meni yks aamupäivä. Poika tykkäs tästä kovasti, mutta ilmotti samantien, että hälle vois tehä myös elefantin, käärmeen ja pöllön. Hmmm, jätän asian hautuhmaan.
Meilä on vuosia ollu tämmönen eteisen Malm-lipasto, joka jo ostettaessa on ollu ihan väärän värinen meile(?). Mie olen pähkäilly, voisko sen maalata valkeaksi vai myynkö pois ja ostan uuen. Nyt ko olen muutenki valkassu meiltä paikkoja, tartuin tuumasta toihmeen tämänki kans. 


Maalasin pari kerrosta valkealla maalila ja leikkasin skräppäyspaperia laatikoihin. Liimasin paperit kiini tapettiliimala. Vähän tuli ehkä sälänen, mutta paaaljon parempi ko entinen. Itte ainaki tykkään. Ja tuonhan voi tarvittaessa suht kätevästi muuttaa, vaihtaa paperit hillitympiin tai maalaa tasaseksi.

1 kommentti:

  1. Heippa, mulla on etsinnässä tuo Käsityö ; Talvi 2013/2014
    Kiinnostaisiko myydä tai kuvata sieltä yksi ohje?

    VastaaPoista