maanantai 23. syyskuuta 2013

Harmaa kausi

Ylheensä syksysin hamuan lankahyllyiltä vahvoja lämpimiä värejä, niinkö punasta ja violettia, mutta nyt jostaki syystä harmaan eri sävyt houkuttellee. Tässä viimepäivien harmaata tuotantoa.

Tein joku aika sitte meän tyttövauvale hiuspannan Yhteishyvän ohjeela (http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/virkattu-hiuspanta/0218010-208587) ja tykästyin siihen niin, että piti tehä ittelekki. Omhaan versihoon en laittanu kuminauhaa ollenkhaan, vaan tein vain solmimisnyörit päihin. 

Lanka: Novita Pikkusisko
Koukku: 3mm

Hiuspanta

Ja kerta pannan suhteen tuli matkittua tyärtä, niin pipon suhteen matkin sitte poikaa. Pitihän se lippapipo saaha ittelekki. Yhteishyvän nettisivuilta löyty ohje siihenki, niin ei tarttenu summamutikassa tällä kertaa tehä. Ohjeessa (http://www.yhteishyva.fi/viihde-ja-vapaa-aika/neuleohjeet-ja-askartelu/neulottu-myssy-lipalla/0218010-120753) tätä mainostethaan kevätpipoksi, mutta testattu on, että toimii syyskelissä.

 Lanka: Novita Usva
Koukku: 6mm

Lippapipo

Lankahyllystä on tarttunu mukhaan myöski Hile-lanka, jossa on kiva kevyt kimallus. En oikein keksiny mitä siitä tahtosin tehä, joten aloin vain virkkaahmaan kiinteitä silmukoita kapean kaistahleen verran ja taitoin sen kahtia ja lisäsin yhele sivule simpukkakuvioisen läpän. Turkoosi nappi keskele ja pieni käsiväsky oli valmis (tai no, vielä on harkinnassa tekisinkö hihnanki). Tähän ei juuri muuta mahu ko kännykkä ja puuteri, mutta niilähän pärjää jo pitkäle.

"BileHile-väsky"Ei kommentteja:

Lähetä kommentti